A growing family of 4 required more space to their Edwardian Villa.


Following a hard fought Planning Permission at appeal in an AONB, a white
cube link building, containing all services, conjoined the original house to a copper camouflaged, wooden and glass wing containing bedrooms above
and dining areas and office space below, all with breathtaking views.

Ivy :

Ivy :

Context

Ivy :

Ivy :

Sketches

Ivy :

Ivy :

Before

Ivy :

Ivy :

After

Ivy :

Ivy :

Exterior - Extension

Ivy :

Ivy :

Exterior - Wing and Link > North Elevation

Ivy :

Ivy :

Exterior - Wing > West Elevation

Ivy :

Ivy :

Exterior - Wing > West Elevation

Ivy :

Ivy :

Exterior - Wing and Link > South West Elevation

Ivy :

Ivy :

Exterior - Wing, Link and Villa > South East Elevation

Ivy :

Ivy :

Interior - Link > Cloakroom

Ivy :

Ivy :

Interior - Wing > Living

Ivy :

Ivy :

Interior - Link > Kitchen

Ivy :

Ivy :

Interior - Wing > Dining

Ivy :

Ivy :

Interior - Wing > Study

Ivy :

Ivy :

Interior - Wing > Bedrooms

Ivy :

Ivy :

Detail - Old and New

Ivy :

Ivy :

Detail - Link

Ivy :

Ivy :

Detail - Wing

Ivy :

Ivy :

Detail - Brick

Ivy :

Ivy :

Detail - Balcony

Ivy :

Ivy :

Detail - Copper

Ivy :

Interior - Wing > Bedrooms